Mindannyiunknak különböző az ÚTja, de mindahányan vagyunk ÚTon vagyunk. A kulcs a tudatosításban rejlik. Miért ne lehetne Neked is egy saját eszköztárad, amiről mindig tudod, hogy odanyúlhatsz, odafordulhatsz érte, és biztosan megtalálod a válaszaidat, és a megoldásaidat?

Manapság már az őrült infoáradat közepette az információk hasznos rendezésének van értéke, ha hiteles embertől hallod, olvasod, akkor elhiszed, elfogadod, és talán be is építed az életedbe. Az én életem meghatározó részét is az útkeresés tette ki és teszi is ki a mai napig is. Folyamatosan mentem a válaszaim után, amik folyamatosan újabb kérdéseket generáltak! De a kérdések, lehetőségek! Az 5 dolog, amit biztosan tudok listámon előkelő helyen szerepel: hogy mindenképpen szükséged van minimum egy, de inkább több objektív külső személyre, aki felteszi neked, az aktuális kérdéseket az életeddel kapcsolatban. Ugyanis a párod, a gyereked, az anyukád és még a barátnőd/barátod sem teheti fel ezeket a kérdéseket, hiszen ők veled vannak. Ők nem fognak tőled olyat kérdezni, amivel nehéz szembesülni, amik már kényelmetlenek lennének számodra. Nagy szeretettel ajánlom a segítő szakértői csapatom tagjait, ők segítették és segítik az én utamat is!

Ez az oldal az önismeretről és az önképzésről szól, a saját utamról, és a tiédről is, már kapcsolódunk is, hiszen olvasod ezeket a sorokat. :) Őszintén hiszem, hogy az önismereti folyamat mindenki számára elengedhetetlen, és előbb vagy utóbb mindenki szembesül olyan élethelyzettel, kapcsolódással, amikor szüksége van rá.

Az öngyógyító folyamatokban hiszek, test lélek szellem szinten! Az Énidő coachingot arra dolgoztam ki, hogy felfedezhesd a saját lehetőségeidet, erődet és nagyságodat! Első körben meghatározzuk, hogy számodra mi az énidő, mi az, amit időben és energiában magadra tudsz szánni, meg tudsz magadnak engedni és teremteni. Azután pedig a témáid alapján vonjuk be a segítő szakértőim segítségét, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb utat és válaszokat, így alakítjuk ki a Te saját eszköztáradat, amivel aztán már egyedül is szárnyalhatsz.
Ezen az emailcímen írj nekem, ha megérintett ez a dolog, vagy ha bármilyen kérdés, kérés felmerült Benned:
erika.torkoly@enido.hu

Törköly Erika
személyiségfejlesztő énidő coach

fotókredit: Kaplonyi Tímea