Február 11-én, szombaton kora hajnalban (01:34-kor) szembe kerül egymással a Vízöntő Nap és az Oroszlán Hold. Ez a telihold most a hiúságunkat erősíti.
Használ a magyar nyelv egy olyan kifejezést, hogy egészséges hiúság. De ez mit jelent? Hogy lehet az ember egészségesen hiú? Vagyis hogyan lehet megtalálni az egészséges egyensúlyt? Úgy tűnik, attól lesz egészséges a hiúság, ha nem visszük túlzásba.
Az Oroszlánok pontosan tudják, hogy a hiúság valójában igényességet jelent. Semmi baj nincs azzal, hogy az ember szereti nézni magát a tükörben, és szereti, ha megdicsérik a többiek. Akkor tesszük jól, ha nem rajongókat gyűjtünk, hanem pozitív visszajelzéseket. Telihold napján ennek az érzékeny egyensúlyán múlik, hogy milyen napunk lesz.
Mivel éjfél után nem sokkal lesz maga a telihold, már pénteken este érezteti hatását. Sajnos ekkor több lehet a sértődés. Főleg akkor, ha elvárásokat támasztunk a környezetünkkel szemben. Vagyis ha azt várjuk, hogy dicsérjenek. Okosabb, ha önmagunkat kényeztetjük…
Telihold után 2 hétig fogy a Hold, ami jó a fogyókúrára, méregtelenítésre, elengedésre, selejtezésre.
A mostani telihold a Vízöntőknek és az Oroszlánoknak lesz feszült. De a Bikáknak és a Skorpióknak is higgadtnak kell maradniuk, ha nem akarnak konfliktust.
Természetesen a többi jegynek sem árt az óvatosság…

 

Ágitól még többet olvashattok itt!

 

szekelyhidi-agiSzékelyhidi Ági

személyiség-, és sorselemző