Itt az Idő!

­

Itt az Idő!

Eljött az idő! De mire?

 

Elengedni a múltat? Igen.

Tervezni a jövőt? Igen.

img_8155És közben minél többet JELEN lenni!

 

2017-et írunk, te észrevetted? Már 11 napja!

Veled is előfordult, hogy még 2016-ot írtál oda, ahová már 2017-et kellett volna? Én direkt figyelem ezeket a helyzeteket, mert mindig mutatnak valamit, persze azt is, hogy még az van a “kezemben”. :) De ilyenkor azt is vizsgálom magamban, hogy vajon mindent elengedtem-e a múlt évben, amit el szerettem volna, vagy min kell még dolgoznom? Hogy legyen minél tisztább a lap, amire ebben az évben rajzolhatok.

Egy dolog viszont biztosan időtlen! Időtől független! Mindig aktuális! Még pedig, hogy megerősítsd magadban, hogy miben hiszel? Mi a hited?

 

Újévi fogadalmaid vannak?

A tervezést választod?

Egyéni terápiába kezdesz?

Csoportba fogsz járni? Egy régi vagy egy új közösségbe?

Vagy esetleg többet egyszerre?

Egy a lényeg, hogy CSINÁLD! Bármilyen ÚT mellett is döntesz, csak tegyél érte! Köteleződj el, és csináld! Önmagadért! Vállalj felelősséget, és ha te fejlődsz, akkor az hatással lesz a környezetedre is! Ezzel mindenki csak nyer, de legfőképpen TE magad!

Hihetsz a JóIstenben, az Univerzumban, az Angyalokban, a “terapeutádban”, a kineziológusodban, a coachod kérdéseiben, csak TEGYÉL magadért!

Én azt kívánom mindannyiunknak, hogy erősítsük meg a hitünket, higgyünk még jobban saját magunkban és e mellett hosszú távon el tudjunk köteleződni!

Szeretettel:

Erika

ps.: Ha érdekel az egyéni terápia, akkor itt olvashatsz rólam, és hogy a szakértőimmel közösen hogyan tudunk segíteni Neked.

http://blog.enido.hu/rolam/

 

 

ErikaTörköly Erika

énidő coach, alapító

 

 

 

 

által |január 11th, 2017|Tudatos életmód|0 hozzászólás

A szerzőről:

Hozzászólások letiltva.